Medlemskab
Et medlemskab af Vestegnens Rideklub gør dig også til medlem af Dansk Rideforbund (DRF), hvilket giver dig Danmarks største rideforbund i ryggen.
DRF har desuden en masse medlemsfordele.
Et medlemskab er reguleret/omfattet af Klubbens til enhver tid glædene betingelser læs her

Som medlem af Vestegnens Rideklub har du;
  • mulighed for at deltage i de aktiviteter, kurser og arrangementer der afholder.
  • mulighed for at starte for klubben til stævner
Der er krav om medlemskab, herunder betaling af klubkontingent, hvis du:
  • Har din hest/pony opstaldet på VER
  • Rider i rideskolen
  • Bruger vores faciliteter, herunder deltager i undervisningen hos en af vores tilknyttede undervisere
Rideklubben har følgende medlemskaber:
  • Aktivt medlemskab
  • Passivt medlemskab
Aktivt medlemskab
Hvis du er rytter, skal du have et aktivt medlemskab, mens hvis du bare ønsker at støtte klubben uden at være rytter, så kan du nøjes med et passivt medlemskab.

Et aktivt medlemskab giver ret til at deltage i klubbens arrangementer med og uden hest.
Hvis du er fyldt over 16 år giver det samtidig også stemmeret på generealforsamlingen, herunder mulighed for at blive valgt ind i et udvalg.
Hvis du er fyldt over 18 år giver det mulighed for at blive valgt ind i bestyrelsen på generalforsamlingen.

Passivt medlemskab
Et passivt medlemskab giver ret til at deltage i klubbens arrangementer uden hest.

Betaling for klubkontingent
Du betaler klubkontingentet her
For at betale for dit klubkontingent, skal du først have oprettet en profil her på hjemmesiden.

Vi takker vore sponsorer

Vestegnens Rideklub