Opstaldningsregler
Ved leje af boks på Vestegnens Rideklub skal der udarbejdes en opstaldningskontrakt i 2 eksemplarer, som underskrives af såvel klubben som pensionæren inden hestens indflytning på VER.

Depositum og betaling
Forud for indflytning betales 1 måneds leje samt depositum i henhold til prislisten.
Nye heste og ponyer der ankommer før den 15. i måneden, betaler fuld boksleje. Hvis hesten/ponyen ankommer efter den 15. i måneden, betales ½ boksleje.

Der stilles 1 skab samt 1 sadel plads til rådighed pr. lejet boks.
Boksleje betales månedsvis forud, og det er et krav, at betaling forgår via klubbens hjemmeside med betalingskort.
Boksen kan ikke fremlejes til andre af pensionæren i tilfælde af sygdom m.v.

Følgende regler gælder for pensionærer og eventuelle parter;
  • Fri adgang til klubbens faciliteter såsom ridehuse, udendørsbaner, folde og rytterstue
  • Der er et krav om medlemskab af Klubben
  • Man er forpligtet til at følge de regler og anvisninger der regulerer Klubbens område
  • Det er ikke tilladt på egenhånd at forsyne sig med foder eller strøelse - ønskes andet foder end det Klubben tilbyder er det for egen regning
  • Du skal altid rydde op og feje efter dig selv og din hest/pony - og ligeledes rive foran eget wrapskur
  • Eget foder skal opbevares i lukkede beholder på det af personalet anviste steder
Opsigelse af opstaldningskontrakt
Skal ske skriftligt til Bestyrelsen via mail vestegnensrideklub@gmail.com senest den 20. i måneden med endelig fraflytning sidste dag i måneden i efterfølgende måned.

Vælger en pensionær at flytte før tid hæftes derfor fuld betaling opsigelsesperioden ud.
Betalt depositum refunderes når alle udestående er opgjort.

Midlertidig fraflytning grundet hestens/ponyens sygdom
Ved ophold på dyrehospital eller anden dyrlægeordineret sygdomsbehandling uden for rideskolen, refunderes omkostningerne, svarende til maximalt VERs faktiske foderudgifter i fraværsperioden.

Venteliste
For at kunne leje en boks på Vestegnens Rideklub, skal du være skrevet op på vores venteliste.
Det koster ikke noget at blive skrevet op på ventelisten.

Jo længere tid du har stået på listen, des større chance har du for at få tilbudt en boks. Skriv dig derfor meget gerne op og lad tiden arbejde for dig.

Ved tilbud om boks tager Klubben følgende forhold med i vurderingen;
  • Er den ledige boks egnet til pony eller hest – er det en inde eller ude boks
  • Om der i foldgrupperne er plads til en hoppe eller vallak
  • Om det er muligt at tilbyde flere bokse samtidig, hvis opskrivningen har et ønske hertil
Personer med tilknytning til klubben har fortrinsret til en boks under den forudsætning, at de står på ventelisten.
Får du tilbudt en boks og takker nej, er du velkommen til at forblive på ventelisten, men du rykker så nederst på listen.

Klubben har ikke faciliteter til at tilbyde opstaldning af hingste og plage.