Info

Aktivt klub medlemskab af Vestegnens Rideklub er obligatorisk for alle, som får undervisning, rider på Vestegnens rideklub faciliteter eller starter stævner for Vestegnens Rideklub. Medlemskontigentet skal derfor betales før du kan købe andre ydelser.

Passivt medlemskab er et støttemedlemsskab for forældre og andre, der ikke er aktive medlemmer i klubben. Passivt medlemskab giver stemmeret på generalforsamlingen.

Klubkontingent løber fra 1. januar til 31. december.

(A2) Klubkontingent
Betalingsplan
Klubkontigent
49/2000
Kort beskrivelse
Klubkontigent passivt medlemskab over 16 år. Passivt medlemskab er et støttemedlemsskab for forældre og andre, der ikke er aktive medlemmer i klubben. Passivt medlemskab giver stemmeret på generalforsamlingen.
Pris Under/Over 16 år
100 / 200 kr.

(A1) Klubkontingent
Betalingsplan
Klubkontigent
212/2000
Kort beskrivelse
Aktivt klub medlemskab af Vestegnens Rideklub er obligatorisk for alle, som får undervisning, rider på Vestegnens Rideklub faciliteter eller starter stævner for Vestegnens Rideklub. Medlemskontigent skal derfor betales før du kan købe andre ydelser.
Pris Under/Over 16 år
200 / 400 kr.