Info

Aktivt klub medlemskab af Vestegnens Rideklub er obligatorisk for alle, som får undervisning, rider på Vestegnens rideklub faciliteter eller starter stævner for Vestegnens Rideklub. Medlemskontigentet skal derfor betales før du kan købe andre ydelser.

Passivt medlemskab er et støttemedlemsskab for forældre og andre, der ikke er aktive medlemmer i klubben. Passivt medlemskab giver stemmeret på generalforsamlingen.

Klubkontingent løber fra 1. januar til 31. december.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(A3) Klubkontingent
Æresmedlemmer
0 (0) kr.
Udsolgt

(A2) Klubkontingent
Kort beskrivelse
Klubkontigent passivt medlemskab over 16 år. Passivt medlemskab er et støttemedlemsskab for forældre og andre, der ikke er aktive medlemmer i klubben. Passivt medlemskab giver stemmeret på generalforsamlingen.
Pris under 16 år
Pris over 16 år
50 (100) kr.
100 (200) kr.

(A1) Klubkontingent
Kort beskrivelse
Aktivt klub medlemskab af Vestegnens Rideklub er obligatorisk for alle, som får undervisning, rider på Vestegnens Rideklub faciliteter eller starter stævner for Vestegnens Rideklub. Medlemskontigent skal derfor betales før du kan købe andre ydelser.
Pris under 16 år
Pris over 16 år