Vestegnssamarbejdet

Rideklubben er en del af Vestegnssamarbejdet på Københavns vestegn, som er et samarbejde på tværs at 10 rideklubber.
Vestegnssamarbejdet lægger vægt på dressur og springning på klubplan. Der afholdes hvert år et Vestegnsmesterskab i både dressur og spring, hold og individuel.

• Der samles point til Vestegnschampionatet ved at få placeringer ved alle vestegnsklubbernes klubstævner.
  • Der afholdes en Vestegnsfest / pokaloverrækkelse en gang om året, hvor der overrækkes pokaler til alle placerede i Vestegnsmesterskaberne samt nr. 1, 2 og 3 i Vestegnschampionatet.
  • Den mest vindende klub til Vestegnsmesterskaberne modtager en pokal – en for dressur og en for spring.

Du kan læse mere om Vestegnssamarbejdet på DRF Distrikt 1’s hjemmeside (d1-drf.dk).

Vi takker vore sponsorer

Vestegnens Rideklub