Du er her: Hestepension / Faciliteter

Ridehuse og udendørsbaner
Rideklubben råder over følgende ridehuse og udendørsbaner:
  • Ridehus 20x60 med spejl og lys
  • Ridehus 20x40 med spejl og lys
  • Udendørsbane dressur 22x62 med lys
  • Udendørsbane dressur 30x80 uden lys
  • Udendørsbane spring 45x90 uden lys se regler for brug af springbanen

Se ordensreglement for ridehuse og baner her

Det store ridehus indeholder dommertårn og opvarmet rytterstuen med køkken samt slik- og drikkeautomater.

Ridehusenes bund planeres dagligt i hverdagene, undtagen på helligdage, med både maskine samt hovslaget og hjørner rettes af med håndkraft hele året rundt. I weekenden og på helligdage planeres ridehusene efter behov.

Udendørsbanerne planeres dagligt med maskine på hverdage, undtagen på helligdage, i udendørssæsonen, når vejret tillader det .
Folde
Rideklubben råder over følgende folde:
  • Jordfolde må benyttes året rundt
  • Vinterfolde må benyttes året rundt
  • Græsfolde må kun benyttes i sommermånederne
  • Sygefolde må benyttes året
Foldene må benyttes efter rideklubbens gældende foldregler.

Jord-, vinter- og sygefolde
Rideklubben råder over en jordfold, 2 sygefolde og en række vinterfolde. Personalet trækker hestene frem og tilbage fra fold alle ugens dage. Hestene går i faste mindre grupper, typisk 2-5 heste sammen.

Der er også mulighed for alene fold, hvis dette ønskes.

Græsfolde
Rideklubben råder over 2 store sommergræsfolde. Personalet trækker hestene på fold alle ugens dage. Alle hopperne går sammen og alle vallakkerne går sammen.
Skabe og opbevaring
Rideklubben tilbyder følgende til hver boks:
  • Garderobeskab med mulighed for aflåsning (medbring selv lås)
  • 2 sadelpladser pr. hest
  • Garderobeskab og sadelpladserne er placerest i sadelrum med elektroniskalarmovervågning, som findes i forlængelse af den indendørsstald.
Derudover stiller rideklubben følgende til rådighed til hver boks:
  • En ekstra skabsplads til rådighed nede i vores opbevaringsskur for enden af staldene
  • En wrapplads til opbevaring af grovfoder
Stalde
Rideklubben råder over følgende stalde:
  • Udendørsstald med allergivenlige hestebokse
  • Indendørsstald med højt til loftet, god ventilation og bred staldgang
I den indendørsstald findes også 1 vandspiltov, hvor man kan vaske sin hest. I forlængelse af den indendørsstald findes også saddelrum med elektronisk alarmovervågning. Udenfor findes også et område med SF sten, hvor man kan vaske sin hest om sommeren.
Bokse
Rideklubben råder over i alt 48 boks fordelt således:
  • 14 hestebokse i udendørsstald
  • 11 ponybokse i indendørstald
  • 23 hestebokse i indendørstald
Boksene i den udendørs stald er allergivenlige, mens boksene i den indendørs stald er med højt til loftet, god ventilation og bred staldgang.

Boksstrøelse
Til boksen tilbydes valgfrihed mellem følgende strøelse, som tilbydes til samme pris:
  • Byghalm
  • Spåner
  • Træpiller
Ridestier
Gode ridestier rundt om rideklubbens arealer og direkte adgang til Vestskoven af stisystem, på ca. 15 min.