Part på rideskole hest eller pony

Når du har part på en af rideskolen heste/ponyer rider du 3-4 gange om ugen på den samme hest/pony. Det betyder, at du med tiden lærer din partyhest/pony rigtig godt at kende.

Som partrytter har du førsteret til at ride på din parthest/pony ved Klub-stævner og ride lejre.
Der følger også nogle forpligtelser med som part. Du skal sørge for at udstyret løbende pudses og plejes, og at hesten/ponyen har det godt. Ligesom du også skal passe den hvis den i en periode bliver syg eller halt – og i eventuel periode hvor den skal genoptræning. Så en part skal være der i både gode og dårlige tider.

Partridning
Om søndagen i tidsrummet kl. 15.00-18.00 rider parterne på egen hånd – dog under opsyn og det skal være forsvarlig ridning.

De øvrige ugedage parten rider, er det på hold med dressurundervisning. Der er mulighed for 1 ugentlig springundervisning, hvis der er plads på holdet.

Hvis du ønsker at blive partrytter, skal du skrives op på part-venteliste. Skriv til vestegnensrideklub@gmail.com.

Du kan se hvad det koster at gå have part her.