Du er her: Hestepension / Undervisning / Privatryttere udefra

Privatryttere udefra
Som aktivt medlem af klubben, har du som privatrytter, som rider på ikke-opstaldede heste/ponyer, mulighed for at:
  • Deltage i privatrytterundervisningen hos rideklubbens tilknyttede underviser
Deltagelse i privatrytterundevisning
Ryttere, som rider på ikke-opstaldede heste/ponyer, er velkomne til at komme på VER og modtage undervisning hos en eller flere af klubbens tilknyttede undervisere.

Rytteren, som modtager undervisning, skal betale engangskort til privatrytterundervisning pr. undervisningsgang for brug af ridehus/udendørsbaner udover det normale undervisningsgebyr til underviseren.

Engangskortet afregnes rytteren der modtager undervisning via klubbens hjemmeside. Klik her for at gå til event for betaling af engangskort.

Det koster DKK 50 pr. gang for ryttere, som ikke har betalt ridehus- og banekort ved siden af. Ryttere, som i forvejen har betalt for ridehus- og banekort for enten 3 eller 12 måneder betaler halv pris.