Du er her: Shop / Klubtøj

Klubtøj
Rideklubben har indgået samarbejde med Sport Direct Roskilde omkring levering af klubtøj samt Broderi Fabrikken omkring brodering. Vi tilbyder således to former for klubtø med brodering af klublogo og evt. navn:
  • Tøjet inkl. brodering købt gennem rideklubben
  • Eget tøj, hvor de selv arrangerer med brodering af klublogo og evt. navn
Købt gennem rideklubben
Rideklubben har været så heldige, at Sport Direct Roskilde i Roskilde har tilbudt, at klubbens medlemmere kan købe klubtøj. Klubben sørger for brodering af klubbens logo og evt. navn ved Broderi Fabrikken i Frederiksund.

Klubtøjet omfatter bl.a.:
  • Sweater uden lynlås og hætte (fås i junior, dame og herre)
  • Cardigan med lynlås og uden hætte (fås junior og unisex)
  • Vest (fås i dame og herre)
Du bestiller klubtøjet via Nemtilmed (se link nedenfor):
  • Nemtilmeld (Når du kommer ind på Nemtilmeld, så vælger du “Klubtøj - betalt xxx”. Herefter vælger du det ønskede tøj i venstre side og oplysningerne i venstre side udfyldes)
Eget tøj med klublogo
Rideklubben har været så heldige, at BroderiFabrikken i Frederikssund har tilbudt, at klubbens medlemmere kan få broderet klubbens logo på jakker, veste, underlag, dækkener, skridttæpper, kasketter og meget andet. BroderiFabrikken har klubbens logo, så det eneste du skal er at levere genstanden, der skal broderes på samt evt. oplyse, hvis der skal personligt navn på.

Priser:
  • Logo (str. 22.6x30.0 cm) - DKK 175
  • Logo i metaltråd i farvevalg (str. 22.6x30.0 cm) - DKK 185
  • Personligt navn- DKK 50

Der gives ekstra 5 % i rabat, hvis der samles 10-15 emner sammen til 1 afhentning.

Bestillingen og betaling sker direkte til BroderiFabrikken. Bestillingen sker ved at udfylde bestillingsseddel og vedlægge den genstanden, der skal broderes på. Du kan læse/se mere om BroderiFarikken på BroderiFabrikkens facebook side.
Hvis du har spørgsmål til klubtøj, så kontakt BroderiFabrikken direkte på enten mail Broderifabrikken@hotmail.com eller telefon 2081 3404.