Du er her: Hestepension / Undervisning / Privatryttere udefra

Privatryttere udefra
Som aktivt medlem af klubben, har du som privatrytter, som rider på ikke-opstaldede heste/ponyer, mulighed for at:
  • Deltage i privatrytterundervisningen hos rideklubbens tilknyttede underviser
Deltagelse i privatrytterundevisning
Ryttere, som rider på ikke-opstaldede heste/ponyer, er velkomne til at komme på VER og modtage undervisning hos en eller flere af klubbens tilknyttede undervisere.

Rytteren, som modtager undervisning, skal betale engangskort til privatrytterundervisning pr. undervisningsgang for brug af ridehus/udendørsbaner udover det normale undervisningsgebyr til underviseren.

Engangskortet afregnes som udgangspunkt til underviseren, som sørger for indbetaling til rideklubben, medmindre andet er aftalt.

Det koster DKK 50 pr. gang for ryttere, som ikke har betalt ridehus- og banekort ved siden af. Ryttere, som i forvejen har betalt for ridehus- og banekort for enten 3 eller 12 måneder betaler halv pris.
Afregning
Link til afregning af ridehuskort for de ansvarligt for privatrytterundervisning (Bemærk, der skal modtages en invitation fra rideklubben for at kunne få adgang til at betale)