Indmeldelse i klubben, herunder betaling af klubkontingent
Nedenfor finder du vejledning til, hvordan du melder dig og/evt. et eller flere familiemedlem(mer) ind i rideklubben, herunder betaling af klubkontingent. Denne vejledning dækker over følgende situationer:
  • Du er over 18 år og skal meldes ind i rideklubben (se punkt 3.0 for tilføjelse af familiemedlemmer)
  • Du har et barn under 18 år, som skal meldes ind i rideklubben
Du er over 18 år
1.0 Oprettelse af profil
1.1 Gå ind på vestegnensrideklub.dk

1.2 Vælg  oppe i øverste højre hjørne i menubjælke

1.3 Udfyld som minimum alle oplysninger med et rødt udråbstegn ud for under navn og adresse, telefon, alder og køn, e-mail, ekstra information samt profil information. Det er vigtigt at du husker dit brugernavn og password, da du skal bruge det, når du senere skal logge ind på hjemmesiden igen.

1.4 Når du har udfyldt alle oplysningerne, så klik på  nede i bunden af siden.

1.5 Du vil herefter modtage en kvittering med din oprettelse af profil på e-mail. Du skal gemme denne mail.
2.0 Betaling af klubkontingent
2.1 Gå ind på vestegnensrideklub.dk (du skal være logget ind med din nye bruger)

2.2 Vælg "klubkontingent" under "Kontingent/rideskole/opstaldn." under menupunktet "Tilmelding"

2.3 Vælg hvilken type af medlemskab du ønsker og klik på "Tilmeld". Bemærk, du skal vælge et aktivt medlemskab, hvis du 1) har din hest/pony opstaldet, 2) rider i rideskolen eller 3) bruger vores faciliteter, herunder deltager i undervisningen hos en af vores tilknyttede undervisere

2.4 Et vindue åbner sig, hvor du kan se beregning af det beløb, du skal betale for indeværende periode. Bemærk, at tilmelder du dig efter 1. juli, så er det halv pris.

2.5 Klik igen på Tilmeld i det nye vindue. Herefter bliver du bedt om at acceptere betingelserne og gå til betaling, hvor du skal indtaste kortnummer på det kreditkort, som betalingen skal ske fra. Følg vejledningen på siden.

2.6 Du vil herefter modtage en kvittering med din betaling af klubkontingent på e-mail. Du skal gemme denne mail.

2.7 Næste gang at det er tid til at betale klubkontingent, trækkes beløbet automatisk fra dit tilknyttede kort. Du vil modtage en mail senest 10 dage før beløbet trækkes. Så husk at sikre at din e-mail og dit tilknyttede kort altid er opdateret på din profil.
3.0 Tilføj familiemedlem
3.1 Gå ind på vestegnensrideklub.dk (du skal være logget ind med din nye bruger)

3.2 Vælg "Min profil" under "Brugermenu" oppe i øverste højre hjørne i menubjælke

3.3 Vælg  øverst på siden

3.4 Et vindue åbner sig, udfyld navn, alder og køn på familiemedlemmet. Bemærk, hvis du ikke ændrer brugernavn og password under profil information, så vil familiemedlemmet kører på din profil. Du kan også vælge at ændre brugernavn og/eller password, så hver profil har sine egne profil informationer.
3.5 Når du har udfyldt alle oplysningerne, så klik på nede i bunden af siden.

3.6 Du vil herefter modtage en kvittering med din oprettelse af profil på e-mail. Du skal gemme denne mail.

3.7 Følg derefter punkt 2.0 ovenfor for betaling af klubkontingent for familiemedlemmet.
Du har et barn under 18 år
1.0 Oprettelse af profil
1.1 Gå ind på vestegnensrideklub.dk

1.2 Vælg  oppe i øverste højre hjørne i menubjælke

1.3 Udfyld som minimum alle oplysninger med et rødt udråbstegn ud for under navn og adresse, telefon, alder og køn, e-mail, ekstra information samt profil information. Bemærk, at under navn er det dit barns navn du skal skrive. Det er vigtigt at du husker dit brugernavn og password, da du skal bruge det, når du senere skal logge ind på hjemmesiden igen.

1.4 Når du har udfyldt alle oplysningerne, så klik på  nede i bunden af siden.

2.0 Betaling af klubkontingent

2.3 Vælg hvilken type af medlemskab du ønsker og klik på "Tilmeld". Bemærk, du skal vælge et aktivt medlemskab, hvis dit barn 1) har sinhest/pony opstaldet, 2) rider i rideskolen eller 3) bruger vores faciliteter, herunder deltager i undervisningen hos en af vores tilknyttede undervisere

2.4 Et vindue åbner sig, hvor du kan se beregning af det beløb, du skal betale for indeværende periode. Tilmelder du dit barn inde i en periode, skal du ikke betale fuldt kontingent. Beløbet vil være reduceret i forhold til det antal dage, der er tilbage i perioden