Vestegnsmesterskab
Rideklubben vil gerne være repræsenteret til vestegnsmesterskaberne i springning og dressur for hest og pony.

Der afvikles både et individuelt mesterskab og klubholdmesterskab. Bemærk, at rytteren skal have være medlem af rideklubben i min. 3 måneder før deltagelsen i vestegnsmesterskaberne.

Rideklubben står for tilmelding til klubholdmesterskaberne og betaler startgebyret for holdtilmeldingen. De ryttere, der vil ride individuelt mesterskab, står selv for tilmelding og betaling af startgebyr.

distriktets hjemmeside kan du læse mere om kvalifikationer og udelukkelse.
Vestegnsmesterskab i springning
Det individuelle vestegnsmesterskab i springning for hest/pony afvikles i valgfrit LD/LC/LB2*, met. B3. Rideklubben må stille med max. 10 ekvipager for henholdsvis hest og pony. Bemærk, at de ryttere, der vil ride individuelt vestegnsmesterskab, skal godkendes af rideklubben inden tilmelding (se link længere nede).

Klubholdmesterskabet i springning for hest/pony afvikles i valgfrit LD/LC/LB2*. Der må max. være 2 ponyer på hvert hold og max. 2 ekvipager må starte LD. Rideklubben må stille med max. 5 hold, bestående af 3 ryttere på 3 heste/ponyer, eller 4 ryttere på 4 heste/ponyer. De 3 bedste resultater på hvert hold tæller.

Der afvikles vestegnsmesterskab i springning på følgende datoer:

10.-11. juni:
Vestegnsmesterskab i dressur
Det individuelle vestegnsmesterskab i dressur for hest afvikles i valgfrit LB3/LA1246 og for pony afvikles i valgfrit LB123/LA1. Rideklubben må stille med max. 8 ekvipager for henholdsvis hest og pony. Bemærk, at de ryttere, der vil ride individuelt vestegnsmesterskab, skal godkendes af rideklubben inden tilmelding (se link længere nede).

Klubholdmesterskabet i dressur for hest/pony afvikles i valgfrit LB3/LA1246. Rideklubben må stille med max. 2 hold, bestående af 3 ryttere på 3 heste/ponyer, eller 4 ryttere på 4 heste/ponyer. De 3 bedste resultater på hvert hold tæller.

Der afvikles vestegnsmesterskab i springning på følgende datoer:

17.-18. juni: