Distriktsmesterskab
Rideklubben vil gerne være repræsenteret til distriktsmesterskaberne i distrikt 1 i springning og dressur for hest og pony. Der afvikles både et individuelt mesterskab og klubholdmesterskab.

Rideklubben står for tilmelding til klubholdmesterskaberne og betaler startgebyret for holdtilmeldingen. De ryttere, der vil ride individuelt mesterskab, står selv for tilmelding og betaling af startgebyr.

distriktets hjemmeside kan du læse mere om kvalifikationer og udelukkelse (vælg distriktsmesterskab ude i venstre side).

Distriktsmesterskab i springning
Det individuelle distriktsmesterskab i springning for både hest og pony afvikles i LA1* (dog LB1* for pony kat. 3), met. B12, tempo 350 m/min (dog 300 m/min for pony kat. 3). Hver rytter må starte 2 heste/ponyer i første runde, men kun 1 hest/pony i de efterfølgende runder.

Klubholdmesterskabet i springning for hest afvikles i LB1*, met. B12, tempo 350 m/min. og for pony afvikles i LB1*/LA1*, met. B12, tempo 300 m/min. For ponyer gælder at 2 ekvipager skal starte LA1* og 1-2 ekvipager skal starte LB1* og min. 2 pony kategorier skal være repræsenteret. Rideklubben må stille med max. 3 hold, bestående af 3 ryttere på 3 heste/ponyer, eller 4 ryttere på 4 heste/ponyer. De 3 bedste resultater på hvert hold tæller.

Der afvikles distriktsmesterskab i springning på følgende datoer:

05.-07. maj:
  • BAL's C-springstævne med distriktsmesterskab individuelt for hest (Proositioner: Propositioner)
24.-25. juni:
  • ESP's C-springstævne med distriktsmesterskab individuelt for pony (Propositioner: Propositioner)
26.-27. august:
  • VER's C-springstævne for hest/pony med distriktsmesterskab klubhold for hest (Propositioner: Propositioner)
02.-03. september:
  • EGE's C-springstævne med distriktsmesterskab klubhold for pony (Propositioner: på vej / Deltage på hold: Tilmelding til hold)
Distriktsmesterskab i dressur
Det individuelle distriktsmesterskab i dressur afvikles over 2 dage med en indledende klasse den første dag og en finaleklasse den anden dag. Mesterskabet for hest afvikles i MB0 (indledende klasse) og MB1 (finale). For pony kat.1 afvikles i LA2 (både indledende klasse og finale), pony kat. 2 afvikles i LA1 (både indledende klasse og finale) og pony kat. 3 afvikles i LB1 (både indledende klasse og finale). Hver rytter må starte 2 heste/ponyer i den indledende klasse, men kun 1 hest/pony i finaleklassen.

Klubholdmesterskabet i dressur for hest afvikles i LA1/LA4 og ponyer afvikles i LB1/LA1. For hvert hold gælder at 2 ekvipager skal starte det højeste program (LA4 for hest/LA1 for pony) og 1-2 ekvipager skal starte det laveste program (LA1 for hest/LB1 for pony). Rideklubben må stille med max. 3 hold, bestående af 3 ryttere på 3 heste/ponyer, eller 4 ryttere på 4 heste/ponyer. De 3 bedste resultater på hvert hold tæller.

Der afvikles distriktsmesterskab i dressur på følgende datoer:

09.-11. juni:
24.-25. juni: