Du er her: Aktiviteter / Vestegnssamarbejdet

Vestegnssamarbejdet
Rideklubben er en del af Vestegnssamarbejdet på Københavns vestegn. Vestegnssamarbejdet er et samarbejde på tværs af 10 rideklubber på Københavns vestegn.

Vestegnssamarbejdet lægger vægt på dressur og springning på klubplan. Der afholdes hvert år et Vestegnsmesterskab i både dressur og spring, hold og individuel.

Der samler point til Vestegnschampionatet ved at få placeringer ved alle vestegnsklubbernes klubstævner. Derudover afholdes en Vestegnsfest / pokaloverrækkelse en gang om året, hvor der overrækkes pokaler til alle placerede i Vestegnsmesterskaberne samt nr. 1, 2 og 3 i Vestegnschampionatet.

Den mest vindende klub til Vestegnsmesterskaberne modtager en pokal – en for dressur og en for spring.

Du kan læse mere om Vestegnssamarbejdet på DRF Distrikt 1’s hjemmeside (d1-drf.dk).