Du er her: Hestepension / Undervisning / Dressurundervisning

Dressurundervisning
Rideklubben tilbyder kvalificeret og kompetent undervisning i dressur. Alle undervisere skal godkendes af rideklubbens forretningsudvalg. Det er ikke tilladt at ride undervisning på VER hos andre end de nedenfor anførte undervisere.

Der er indgået samarbejdsaftale, herunder indhentet børne- og straffeattest, med alle underviserne.

Undervisningsprisen afregnes direkte med den enkelte underviser, medmindre andet er aftalt.

Til varetagelse af dressurundervisningen har rideklubben tilknyttet:
Camilla Qvistgaard (examineret berider)
Dag: Mandag (eftermiddag) og torsdag (eftermiddag/aften)
Pris: DKK 300 for 30 min. lektion
Ansvarlig: Anita (mobil 2711 0161)
Tilmelding: Anita på mobil 2711 0161 eller via facebook gruppe "Undervisning med Camilla på VER
Tidsplaner: Offentliggøres på facebook
Kitt Sørensen (free lance underviser)
Dag: Fredag (eftermiddag/aften) og mandag (aften)
Pris: DKK 300 for 30 min. lektion eller DKK 450 for 45 min. lektion
Ansvarlig: Kristina (mobil 3038 0352)
Tilmelding: Kristina på mobil 3038 0352 eller via facebook gruppe "Dressurundervisning med Kitt Sørensen på VER")
Tidsplaner: Offentliggøres både i stalden og på facebook
Bookning af undervisningstid
Reservation af undervisningstid skal skrives på den hvide tavle i foderrummet senest 24 timer før undervisningstiden og tidligst en uge før. Husk at anføre tidspunktet og datoen for dagen der er reserveret. Der kan kun være 1 underviser der giver undervisning af gangen pr. ridehus/udendørsbane.