Du er her: Rideklub / Om VER

Velkommen til Vestegnens Rideklub
Vestegnens Rideklub (forkortes VER) er en aktiv rideklub, som holder til i distrikt 1, under Dansk Ride Forbund (DRF), som er et forbund under Dansk Idræts-Forbund (DIF). Derudover er rideklubben også medlem af Dansk Handicap Idrætsforbund (DHIF), som er et forbund under Dansk Idræts-Forbund (DIF).

Rideklubben er beliggende i Høje Taastrup Kommune nær ved IKEA og tæt på Vestskoven og rekreative områder. Derudover er Life’s (tidligere KVL) hospital for produktionsdyr og heste beliggende ca 200 m fra rideklubben, så der er altid en dyrlæge i nærheden.

VER er en rideklub med mange aktiviteter. Vi rummer alt fra rideskole for børn og voksne og opstaldning af privatheste. Der afholdes årligt rideskolestævner, klubstævner og distriktsstævner, og klubbens medlemmer deltager også aktivt i stævner udenbys. Derudover afholdes der andre aktiviteter, såsom kurser, foredrag, fællesspisning og sommerfest mv.

Vi råder over to ridehuse, to dressurbaner og en stor springbane. Vi tilbyder opstaldning på enten byghalm, spåner eller træpiller. Der gives eget grovfoder (wrap/hø mv) tre gange om dagen. Der fodres med foder fra Equifirst.

Vi tilbyder på stedet kvalificeret privatundervisning i både spring og dressur. Tirsdag er springdag. Der indgås selv aftaler med den enkelte underviser. Desuden har vi vandspiltove, opvarmet rytterstue med slik- og sodavandsautomat.

Vi har omkring 300 medlemmer og plads til 48 heste/ponyer, heraf 22 rideskoleheste/ponyer. I rideskolen er der hold for øvede ryttere, let øvede, nybegyndere og motionister alle ugens hverdage incl. lørdage. Vi har ryttere i alderen 6- 75 år.
Klub information
  • Navn: Vestegnens Rideklub
  • Adresse: Snubbekorsvej 24B, 2630 Taastrup
  • CVR nr.: 42034916
  • Klubforkortelse: VER
Betalingsinformation
  • Bank: Danske Bank (kontonr: 3129 915 9223)
  • MobilePay: Muleposen (mobil: 2124 6663)
  • Prisliste
Klubbens drives af en frivillig bestyrelsen, der består af følgende medlemmer:
  • Formand (på valg i lige år)
  • Næstformand (på valg hvert år)
  • Kasserer (på valg i ulige år)
  • Sekretær (på valg hvert år)
  • 1 bestyrelsesmedlem (på valg hvert år)
  • 1-2 suppleanter (på valg hvert år)
Alle medlemmer er skiftevis på valg hvert 2. år. Der afholdes bestyrelsesmøder ca. hver 4 uge.

Den årlige generalforsamling afholdes hvert år i februar/marts måned, hvor alle medlemmer er velkomne.
Øvrige samarbejdspartnere udover klubmodul
  • Foder, spåner, træpiller: Ll. Haspeholm v/Martin Klonaris, CVR nr. 18659492