Fødselsdag på VER

Sådan gør du:
Kontakt rideskolen med oplysninger om hvilken dag/dato du gerne vil holde din fødselsdagsfest på rideskolen. Det skal være en lørdag.

• I rytterstuen er der borde og stole, køkken med mulighed for at varme cacaoen evt. lune kage i ovnen
  • Du skal medbringe hvad du skal bruge til at dække bord med, spise af, servietter mv
  • Der skal være ryddet op efter fødselsdagsfesten
  • Vi skal aftale hvor mange heste/ponyer der skal bruges, hvor mange der deltager i festen og betaling, det gør du med klubbens kasserer
  • Rideklubben stiller underviser/fortæller til rådighed, varighed ca. 2-3 timer

Aktiv ferie

Aktiv ferie er et kommunalt initiativ fra Høje-Taastrup Kommune for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune. Aktiv ferie tilbydes i skolernes ferier (vinter-, sommer-, efterårs- og juleferie).

For at deltage skal du gå i en af kommunens folkeskoler/privatskoler (fra 0. til 9. klasse), samt være bosat i kommunen.

Rideklubben deltager i Aktiv Vinter, Aktiv Sommer og Aktiv Efterår med rideskolehestene.

Du kan læse mere om Aktiv ferie på Høje-Taastrup Kommunes hjemmeside under Fritid under Årligt events.

Børn under 12 år

Børn under 12 år må ikke færdes på rideklubbens arealer uden voksenledsagelse.

Lukkedage

Rideskolen holder lukket på alle helligdage og i skolernes ferier. Den månedlige prissætning tager højde for disse afbrydelser og der vil derfor ikke være reduktion i de måneder, der er berørt af helligdage og ferier. Der opkræves dog ikke for ridning i juli måned.

Nedenfor kan du se hvornår rideskolen holder lukket. Lukkedagene gælder udelukkende rideskolen.

Lukkedage i 2017

Nytårsaftensdag

31. december

Nyhedsbrev for rideskolen

Nyhedsbrevet vil blive udsendt i det omfang der er nyheder vedr. rideskolen.

Formålet med nyhedsbrevet er at orienterer ryttere i rideskolen om ændringer, nyheder eller arrangementer i rideskolen på Vestegnens Rideklub.

Udmeldelse af rideskolen

Hvis du ønsker at udmelde dig af rideskolen, skal du senest den 15. i måneden, sende en mail til vestegnensrideklub@gmail.com for at udmeldelsen kan træde i kraft fra den 1. i den efterfølgende måned.