Du er her: Rideskole / Bliv partrytter

Bliv partrytter
Når du har part på en af rideskolehestene/ponyerne rider du 3-4 gange om ugen på den samme hest/pony hver gang. Det betyder, at du kommer til at kende din parthest/pony rigtig godt med tiden.

Alle partryttere har selvstændig ridning om søndagen fra kl. 15.00-18.00. Øvrige gange rides der holdundervisning i rideskolen. Her har du mulighed for at vælge, at den en gang holdundervisning om ugen er i springning, hvis der er en ledig plads på springholdene om tirsdagen.

Hvis du ønsker at blive partrytter, så tag en snak med din underviser om kravene for at blive partrytter.

Når du har part på en af rideskolens partheste/ponyer er du med til at holde øje med at parthesten/ponyen har det godt.

Det er dig som partrytter der sørger for at udstyret jævnligt bliver pudset og at det er i orden.

Du har som partrytter også førsteret til at ride på din parthest/pony ved klubbens rideskolestævner mv. Du er også sikret din parthest/pony på ridelejre.

Hvis du kunne være interesseret i at få part på en af rideskolehestene/ponyerne skal du sende en mail til vestegnensrideklub@gmail.com
Priser
Du kan se hvad det koster at gå til partridning under "Rideskoleundervisning" under menupunktet "Tilmelding".

Alle priser opkræves månedsvis forud.

Månedskortet giver adgang til ridning i den måned, hvortil kortet er købt. Ridekortet er personligt. Ridekortet købes via klubbens hjemmeside til den første ridetime i måneden. Der gives IKKE erstatning for skæve helligdage eller forsømt ridetime.