Du er her: Rideklub / Privatryttere udefra

Privatryttere udefra
Som aktivt medlem af klubben, har du som privatrytter, som rider på ikke-opstaldede heste/ponyer, mulighed for at:
  • Deltage i privatrytterundervisningen hos rideklubbens tilknyttede undervisere
  • Købe ridekort til rideklubbens ridehuse og udendørsbaner
Deltagelse i privatrytterundevisning
Ryttere, som rider på ikke-opstaldede heste/ponyer, er velkomne til at komme på VER og modtage undervisning hos en eller flere af klubbens tilknyttede undervisere.

Rytteren, som modtager undervisning, skal betale engangskort til privatrytterundervisning pr. undervisningsgang for brug af ridehus/udendørsbaner udover det normale undervisningsgebyr til underviseren.

Engangskortet afregnes som udgangspunkt til underviseren, som sørger for indbetaling til rideklubben, medmindre andet er aftalt.

Det koster DKK 50 pr. gang for ryttere, som ikke har betalt ridehus- og banekort ved siden af. Ryttere, som i forvejen har betalt for ridehus- og banekort for enten 3 eller 12 måneder betaler halv pris.

Læs mere om privatrytterundervisning under "Undervisning" under menupunktet "Hestepension".
Ridehus- og banekort
Ryttere, som rider på ikke-opstaldede heste/ponyer, har mulighed for at købe ridekort til brug af vores ridehuse og udendørsbaner. Du kan vælge mellem enten 3 eller 12 måneder. Ridehus- og banekort for 3 måneder koster DKK 1.500, mens ridehus- og banekort for 12 måneder koster DKK 5.000.

Ridekortet til brug af vores ridehuse og udendørsbaner følger hesten/ponyen. Det betyder, at der flere ryttere på samme hest/pony, kun skal indløse et ridekort. Har en rytter derimod flere heste/ponyer, der rides på, skal der ridekort til hver hest/pony, som der rides på hos os.

Betaling og tilmelding foregår ved at oprette en profil herpå hjemmesiden. Herefter går vælger du "shop" under menupunktet "Shop".